Oblíbený a moderní zahradní nábytek z umělého ratanu

Pro své pohodlí, přírodní vzhled a snadnou údržbu je již roky
zahradní nábytek z umělého ratanu využíván v přímořských oblastech.

Zahradní nábytek stejně jako nábytek interiérový podléhá módním trendům. Již několik let se však na výsluní popularity drží vyplétaný zahradní nábytek. Zatímco dříve byl pro výplety využíván přírodní ratan, v současnosti je nahrazován moderními umělými vlákny. Proto tento nábytek najdete i pod označením zahradní nábytek z umělého ratanu.
Tato umělá vlákna jsou zpravidla odolná proti UV záření, většinou i proti působení opalovacích krémů a olejů.

Původně patřil zahradní nábytek z umělého ratanu spíše mezi luxusní zahradní nábytek, v dnešní době je již nabídka mnohem širší a set zahradního nábytku z umělého ratanu je již cenově dostupný i pro běžného zákazníka.

Umělý ratan otevřel cestu novým barvám a tvarům zahradního nábytku.

V čem tkví výhody zahradní nábytku z umělého ratanu?
Zahradní nábytek z umělého ratanu je pěkný, pohodlný a příjemný na dotek. Na slunci se nerozpálí a používáním vlákna nepovolují. Vyplétaný zahradní nábytek je také docela lehký.
Na rozdíl od přírodního ratanu dokáží umělá vlákna velmi dobře odolávat vlivům počasí a jsou stálobarevná.
Velmi důležitým faktorem je i velmi snadná (minimální) údržba. Nečistoty stačí zlehka otřít nebo opláchnout proudem vody.

Nové materiály umožnili velkou variabilitu a inovaci, a proto je v současné době nabídka zahradního nábytku z umělého ratanu opravdu velmi široká, od jednoduchých vyplétaných židlí na kovové konstrukci, až po elegantní křesla či sedačky různých tvarů, lehátka, stolky, taburety a další nábytek, takže si vybere opravdu každý. 
K výběru jsou také různé barevné varianty nebo kombinace s jinými materiály, jako je hliník, nerez, dřevo nebo sklo.


Zahradní nábytek z umělého ratanu je moderní a elegantní volbou, která se hodí téměř do jakéhokoliv exteriéru. Můžete jej umístit stejně tak na kamínkovou pláž, jako na dřevěnou terasu nebo moderní wpc terasu.

Konverzace

0 comments:

Okomentovat

Za Vaše komentáře jsem vždy moc ráda. Neváhejte se podělit se svými zkušenostmi či výrobky!

PS: Vzkaz pro kolegy marketéry - linkbuildery:
Máte-li zájem o zpětný odkaz ze článku/ komentáře, případně i celý prostor pro váš článek, prosím ozvěte se mi PŘEDEM přes e-mail. Spolupráce je po dohodě možná, ale pro kvalitu webu ji reguluji. Umělé anonymní komentáře mající za cíl jen získání odkazu ale beru jako spam a takové nebudou zveřejněny.
Děkuji za pochopení, Dana